ÀLBUM DE FAMÍLIA

   · Àlbum
   · Bons Moments

[ÀLBUM]

Aquest espai està dedicat a tots aquells que "tocats pel virus" de l'harmònica desitgin enviar la seva foto i un petit tros de música interpretat per ells amb harmònica i formar part d'aquest àlbum de família de l'harmònica.

Les característiques de l'enviament han de ser:

. El nom de la persona
. El lloc geogràfic on resideix
. Una fotografia en format .jpg o .gif
. Un fragment de música amb harmònica en format MP3

En formen part fins ara (per ordre d'addesió):

                    · Mr. Leclerc
                    · Joan Pau Cumellas
                    · Víctor Uris
                    · Vicente Harmonica Zúmel
                    · Lluís Souto Gassó

 

Mr. Leclerc és un gran harmonicista francès a qui jo dec una bona part del que sé sobre l'harmònica. M'ha fet la deferència d'inaugurar el meu àlbum de família, el maig de 2005, amb "So lonesome I could cry", un privilegi escoltar-lo Merci Patrice.


amunt Torneu a l'índex

 
Escoltar

Joan Pau Cumellas és, indubtablement, un dels millors intrumentistes d'harmònica del país, com ho acrediten, cada dia més, els seus concerts i enregistraments amb Big Mama, Mr.Hurricane Band i Miguel Talavera. M'ha fet el regal d'un "jingle bells" (per escoltar tot l'any) extraordinari. Gràcies Joan Pau.
Video: Concert de Mr. Hurricane Band (J.P.Cumellas) al Festival de Blues de Cazorla 2005


amunt Torneu a l'índex

 

 
Escoltar

Víctor Uris és el gran referent de l'harmònica i el blues a les Illes Balears, una autèntica figura mítica des de la seva primera formació "Harmònica Coixa Blues Band" a l'actualitat, és un veritable honor comptar amb el gran mestre mallorquí al nostre àlbum. Gràcies Víctor. Rambling on my mind (fragment)


amunt Torneu a l'índex

 

Veure VIDEO

Vicente Harmonica Zúmel. Fundador i líder de l'Harmonica Zúmel Blues Band. Crític, periodista musical, i des de fa més de 20 anys, director i realitzador del programa "La hora del blues" a Radio Pica (96.6 FM Barcelona). Que més es pot fer per confessar-se enamorat del blues? ….potser escoltar-lo. Una delícia. Gràcies Vicente.
Video: Concert de Vicente Zumel a les festes de la Mercè de Barcelona l'any 2002 (cal descarregar)


amunt Torneu a l'índex

 

Lluís Souto Gassó. Harmonicista, manager i fundador del grup The King Revelers, una banda formada l'any 2000, que beu d'influències com el rock'n'roll i blues de Chicago amb referents com The Fabulous Thunderbirds. Ens obsequien amb el tema High Compression de James Cotton. Gràcies Lluís.


amunt Torneu a l'índex

 

[BONS MOMENTS ]

 

 

Joan Pau Cumellas

Amb Joan Pau Cumellas (Roses, juliol 2006)

 

Victor Uris

Amb Víctor Uris (Palma, octubre 2008)

 

Ludo Beckers

Amb Ludo Beckers (Lazy Lew) (Palma, octubre 2008)

Amunt2
amunt Torneu a l'índex

 

© Josep Farré Ferrer 2005
 
Torna a la pàgina inicial Contacte Mestres Bricolatge Contes, Poesies... Presentació Iniciació Imatges i MP3 Links Notícies, Agenda d'activitats... Col·lecció personal de discos Escoltar